KONYA / YALIHÜYÜK - YALIHÜYÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında okulumuzda yaptığımız İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA yarışmasının ödülleri verildi.

Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Rehber öğretmeni Mevlüt ARICI'nın rehberliğinde "SEVGİ HER YERDE" adlı E-Twinning projemiz başlamıştır.

Mrt

"Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüyle zihnimize kazınan Milli Şair, Vatan Şairi Mehmet Akif ERSOY'u İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında saygıyla anıyoruz.

Mrt

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü "Yerli Tohum Milli Tarım" projesi kapsamında öğrencilere yerli tohum bilinci kazandırılıyor.  Okulumuzda da öğrencilerimiz iğde tohumlarını toprakla buluşturdu.