KONYA / YALIHÜYÜK - YALIHÜYÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

Etkinliklerimiz

Okulumuzda yapılan etkinliklerimiz

Haz

Öğretmenimiz Saliha ANIL rehberliğinde öğrencilerimizle ilk yardım haftasına yönelik etkinlik yapıldı. İlk yardımın önemini belirten ve bazı durumlarda nasıl müdehale edilmesi konusunda bilgi veren tiyatrolar sergilendi.

Haz

Konya "Tarımda Engel Yok" projesi kapsamında okulumuzun bahçesine sebze ekimi yaptık. Yaptığımız etkinlikte öğrencilerimize sorumluluklar verdik!

Nis

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında kitap olan öğrencilerimiz, Keloğlan ve Anası, Nasrettin Hoca aldılar ellerine kitapları makamlarında Daire Amirlerini ziyaret ettiler.

Nis

Ülke genelinde 68.si kutlanan Kütüphaneler Haftası hafta boyunca okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında okulumuz tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" isimli görkemli program yoğun katılımla Yalıhüyük Millet Kıraathanesi'nde kutlandı!

Mrt

"Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüyle zihnimize kazınan Milli Şair, Vatan Şairi Mehmet Akif ERSOY'u İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında saygıyla anıyoruz.