Etiket Sonuçları: yalıhüyük imam hatip ortaokulu

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Tiyatro Grubu tarafından "Yunus Emre'yi Tanıyoruz" etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsammında okulumuzda 100. Yıl Eğitim Ormanı oluşturduk. Öğrencilerimizle beraber okulumuza fidan dikimi yaptık.

Ock

Her gün öğrencilerimizle beraber sabah sporu ve fiziksel aktiviteler yaparak sağlık yaşam için farkındalık oluşturyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizde hem farkındalık oluşturma hem de öğrencilerimizin projeye dikkatlerini çekme anlamında Sözlük Tasarım Yarışması düzenledik!

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" çalışmaları okulumuzda büyük heyacan ve emekle uygulanmaya başladı.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" çalışmaları okulumuzda büyük heyacan ve emekle uygulanmaya başladı.

Meslek dersi öğretmenlerimiz her hafta panolarımızı haftanın ayeti ve haftanın hadisi teması ile düzenledi!

Ock

Okulumuza E-Güvenlik panosu oluşturduk!

Ock

Okulumuza E-Güvenlik panosu oluşturduk!

Ock

Öğrencilerimizle bir araya gelerek innternette daha güvenli ve özgür bir şekilde hareket edebilmeyi ve sorunlara karşı nasıl hareket edilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunarak yeni bir egüvenlik planı oluşturduk. Oluşturduğumuz bu e-Güvenlik planı sayesinde artık daha güvenliyiz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Havva Nur VURAL tarafından öğrencilerimize siber zorbalık bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Havva Nur VURAL tarafından öğrencilerimize siber zorbalık bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Ertuğrul DERE tarafından öğrencilerimize internet güvenliği bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Ertuğrul DERE tarafından öğrencilerimize internet güvenliği bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz https://etwinningonline.eba.gov.tr adresinde bulunan eSafety, İnternet Güvenliği ve E-twinning Etiği eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar!

Ock

Öğretmenlerimiz https://etwinningonline.eba.gov.tr adresinde bulunan eSafety, İnternet Güvenliği ve E-twinning Etiği eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar!