Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında  ''Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma'' yarışmasında Öğrencimiz Alper DEMİR yazdığı ''DEDE KORKUT ALTIN TÜYÜN PEŞİNDE''  isimli hikayesi ile İl Üçüncüsü olmuştur.  Öğrencimiz İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed SAĞIR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir GENÇ tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencimiz de yazdığı hikayeyi imzalayarak İlçe Kaymakamı Sayın Muhammed SAĞIR'a Hediye etti. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Tiyatro Grubu tarafından "Yunus Emre'yi Tanıyoruz" etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsammında okulumuzda 100. Yıl Eğitim Ormanı oluşturduk. Öğrencilerimizle beraber okulumuza fidan dikimi yaptık.

Ock

Her gün öğrencilerimizle beraber sabah sporu ve fiziksel aktiviteler yaparak sağlık yaşam için farkındalık oluşturyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizde hem farkındalık oluşturma hem de öğrencilerimizin projeye dikkatlerini çekme anlamında Sözlük Tasarım Yarışması düzenledik!

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" çalışmaları okulumuzda büyük heyacan ve emekle uygulanmaya başladı.

Tem

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu olarak LGS sonucunda nitelikli okullara öğrenci yerleştirme oranımız %100 olmuştur.

Velilerimize ve öğrencilerimize okulumuz rehberlik öğretmeni Havva Nur Vural tarafından Dikkat ve Odaklanma, Sınav Dönemi Ebeveynliği, Sınava Hazırlık Çalışma Yöntemleri ile ilgili konularda motivasyon çalışmaları yapıldı.

Müftülük ile yaptığımız işbiliği ile okulumuzda din görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler hakkında öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerler düzenlendi.

Öğrencilerimizin mesleki yeterliliğini geliştirmek için Yalıhüyük İlçe Müftülüğü ile işbirliği yapıldı. Müftülük tarafından öğrencilerimize mesleki eğitimler verildi!

Meslek dersi öğretmenlerimiz her hafta panolarımızı haftanın ayeti ve haftanın hadisi teması ile düzenledi!

Ock

Okulumuza E-Güvenlik panosu oluşturduk!

Ock

Öğrencilerimizle bir araya gelerek innternette daha güvenli ve özgür bir şekilde hareket edebilmeyi ve sorunlara karşı nasıl hareket edilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunarak yeni bir egüvenlik planı oluşturduk. Oluşturduğumuz bu e-Güvenlik planı sayesinde artık daha güvenliyiz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Havva Nur VURAL tarafından öğrencilerimize siber zorbalık bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Ertuğrul DERE tarafından öğrencilerimize internet güvenliği bilgilendirmesi yapıldı.