Etiket Sonuçları: proje

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Tiyatro Grubu tarafından "Yunus Emre'yi Tanıyoruz" etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizde hem farkındalık oluşturma hem de öğrencilerimizin projeye dikkatlerini çekme anlamında Sözlük Tasarım Yarışması düzenledik!

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" çalışmaları okulumuzda büyük heyacan ve emekle uygulanmaya başladı.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" çalışmaları okulumuzda büyük heyacan ve emekle uygulanmaya başladı.

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ergun KOCA ve Yalıhüyük İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşegül TÜREDİ tarafından yürütülen E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında ilçemizde ikamet eden yaşlılarımız Yaşlılar Haftası etkinliğinde öğrencilerimizle ziyaret edildi.

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ergun KOCA ve Yalıhüyük İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşegül TÜREDİ tarafından yürütülen E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında ilçemizde ikamet eden yaşlılarımız Yaşlılar Haftası etkinliğinde öğrencilerimizle ziyaret edildi.

Okulumuz e-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında 18 MART ÇANAKKALE etkinliği yapıldı. Öğrencilerimizle beraber "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" panosu hazırlandı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Rehber öğretmeni Mevlüt ARICI'nın rehberliğinde "SEVGİ HER YERDE" adlı E-Twinning projemiz başlamıştır.