Etiket Sonuçları: kts

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından öğretmenlerimize LGS hazırlık çaçışmaları ve DYK hakkında etkili rehberlik ve kariyer planlama eğitimi verildi.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfi ile ortaklaşa gerçekleştirilen YAZ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ başlıyor.

Haz

İlçemizde bulunan Merkez Camii'sinde müftümüz tarafından öğrencilerimize uygulamalı mesleki eğitim verilmiştir.

Haz

Okulumuzda bulunan kütüphane teneffüs aralarında ve öğle arasında öğrencilerimizin kullanımına açık tutulmaktadır!

Nis

8. sınıf öğrencilerimiz LGS süresi ve müfredatına uygun sınavlar yapmışlardır. LGS öncesi deneyim kazanan öğrencilerimiz böylece sınavın nasıl yapılacağını öğrenmiş oldular.

Nis

Okulumuz arapça öğretmeni ile birlikte öğrencilerimiz mescidimizi temizlediler. dolarpları ve panoları düzenlediler. Panolara afişler astılar ve mescidimizi Ramazan ayına uygun hale getirdiler.