Etiket Sonuçları: etkinlik

Haz

Öğretmenimiz Saliha ANIL rehberliğinde öğrencilerimizle ilk yardım haftasına yönelik etkinlik yapıldı. İlk yardımın önemini belirten ve bazı durumlarda nasıl müdehale edilmesi konusunda bilgi veren tiyatrolar sergilendi.

Haz

Konya "Tarımda Engel Yok" projesi kapsamında okulumuzun bahçesine sebze ekimi yaptık. Yaptığımız etkinlikte öğrencilerimize sorumluluklar verdik!

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından öğretmenlerimize LGS hazırlık çaçışmaları ve DYK hakkında etkili rehberlik ve kariyer planlama eğitimi verildi.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfi ile ortaklaşa gerçekleştirilen YAZ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ başlıyor.

Haz

İlçemizde bulunan Merkez Camii'sinde müftümüz tarafından öğrencilerimize uygulamalı mesleki eğitim verilmiştir.

Haz

Okulumuzda bulunan kütüphane teneffüs aralarında ve öğle arasında öğrencilerimizin kullanımına açık tutulmaktadır!

Haz

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ergun KOCA ve Yalıhüyük İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşegül TÜREDİ tarafından yürütülen E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında ilçemizde ikamet eden yaşlılarımız Yaşlılar Haftası etkinliğinde öğrencilerimizle ziyaret edildi.

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ergun KOCA ve Yalıhüyük İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşegül TÜREDİ tarafından yürütülen E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında ilçemizde ikamet eden yaşlılarımız Yaşlılar Haftası etkinliğinde öğrencilerimizle ziyaret edildi.

Okulumuz e-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında 18 MART ÇANAKKALE etkinliği yapıldı. Öğrencilerimizle beraber "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" panosu hazırlandı.

Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında okulumuz tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" isimli görkemli program yoğun katılımla Yalıhüyük Millet Kıraathanesi'nde kutlandı!

İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında okulumuzda yaptığımız İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA yarışmasının ödülleri verildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Rehber öğretmeni Mevlüt ARICI'nın rehberliğinde "SEVGİ HER YERDE" adlı E-Twinning projemiz başlamıştır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Rehber öğretmeni Mevlüt ARICI'nın rehberliğinde "SEVGİ HER YERDE" adlı E-Twinning projemiz başlamıştır.

"Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüyle zihnimize kazınan Milli Şair, Vatan Şairi Mehmet Akif ERSOY'u İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında saygıyla anıyoruz.

"Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüyle zihnimize kazınan Milli Şair, Vatan Şairi Mehmet Akif ERSOY'u İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında saygıyla anıyoruz.